Juryen

ArnajaraqArnajaraq Støvlbæk (f. 1976 i København)
Arnajaraq er uddannet billedkunstner fra Iceland Academy of the Arts, og har siden 2010 virket som Direktør for Kulturhuset Taseralik i Sisimiut. Anerkendte nationale og internationale navne indgår i Arnajaraq’s portefølje, gerne med Nordisk islæt. I Taseralik formidler hun kunst, musik, teater og dans i samarbejde med lokale og internationale navne. Dermed bygger Arnajaraq bro mellem Grønlands kultur og verdens.

Facebook - Arnajaraq Støvlbæk
taseralik.gl


AkáAka Hansen (f. 1987 i Århus)
Aka er en del af de unge vilde i Grønland. Hun står i spidsen for filmbranchen i landet, og har gjort filmen til sin levevej. Hun laver bl.a. tv-programmer, dokumentarfilm og spillefilm, og er dermed med til at definere det stadig unge filmmedie i landet. Aka modtog Grønlands første filmpris, Innersuaq, i 2013, og har fortsat stor appetit på produktion og klipning af film. Hun fungerer også som manuskriptforfatter.

Facebook - Aká Hansen
tumit.gl


IvarsIvars Silis (f. 1940 i Riga)
Ivars har taget fotografier i en menneskealder og har utallige udgivelser bag sig, både som fotograf og som skribent. Ivars’ fotografier kredser om mennesket, landet og den mægtige natur og dens kræfter. Med interesse og nysgerrighed fanger han med kameraet nærvær og kærlighed til Grønland. Ivars har siden 1964 haft base i Grønland, men har de seneste år været at finde på en gård i Sydsverige.

Facebook - Ivars Silis
silis.gl